Για εμάς

Το www.apergies.blogspot.com δημιουργήθηκε για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις απεργίες στα Μέσα Μαζικής Μεραφοράς Αθηνών.

Η δημιουργία του ήταν αποτέλεσμα της αγανάκτησης των δημιουργών του για την έλλειψη μιας σαφής και έγκυρης πληροφόρησης για το σχετικό θέμα.
Οι ξεπερασμένες πληροφορίες των μηχανών αναζήτησης, οι μη έγκυρες πληροφορίες ορισμένων ιστοσελίδων καθώς και ο υπερβολικός απαιτούμενος χρόνος για την εύρεση σαφής ενημέρωσης ήταν τα καθημερινά προβλήματα όσων αναζητούσαν μια έγκυρη και αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης.

Για τους παραπάνω λόγους
στις 17/01/2011 πρωτοεμφανίστηκε το apergies.blogspot.com.
Η σταδιακή ανάπτυξή του και συγκεκριμένα η απλή, άμεση και σωστή πληροφόρηση που παρέχει, έκαναν χιλιάδες ανθρώπους να το εμπιστευτούν, καθιστώντας το έναν από τους κορυφαίους χώρους για την ενημέρωση για τις απεργίες στα ΜΜΜ στο διαδίκτυο.

Δομικοί λίθοι του blog
οι σελίδες "Απεργίες της ημέρας" και "Πρόγραμμα απεργιών".
Στην σελίδα "Απεργίες της ημέρας" θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το ποια μέσα απεργούν και ποια όχι, τις ώρες που κάνουν στάση εργασίας καθώς και ανακοινώσεις, πληροφορίες και νέα σχετικά με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Αθηνών.
Αντίθετα στο "Πρόγραμμα απεργιών" σας παρέχουμε λακωνική και συγκεντρωμένη πληροφόρηση για τις επερχόμενες απεργίες στα ΜΜΜ, έτσι ώστε να αφιερώσετε τον λιγότερο δυνατό χρόνο για την ενημέρωσή σας.

Οι ερωτήσεις των αναγνωστών μας, μας έκαναν να επεκτείνουμε την πληροφόρηση που παρέχουμε τόσο για τις απεργίες όσο και για τα ΜΜΜ.

Σε σχετικό ερωτηματολόγιο με θέμα "Τι θα θέλατε να προσθέσουμε στο blog μας;" 
οι απαντήσεις ήταν: 
α) Πληροφορίες και για άλλου είδους απεργίες (50%)
β) Διάφορα νέα για τα ΜΜΜ (31%)
γ) Τίποτα, να παραμείνει ως έχει (29%)

Έτσι δημιουργήσαμε μία ακόμη σελίδα, τις "Άλλες απεργίες", στην οποία αναφέρουμε όλες τις απεργίες στην Ελλάδα, εκτός από αυτές στον τομέα των ΜMM καθώς και ένα βοηθητικό blog, το "epivatisblog.blogspot.com" στο οποίο εμφανίζονται όλα τα άρθρα και τα νέα από τον χώρο τον Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Αποφασίσαμε να μην κάνουμε ριζικές αλλαγές σεβόμενοι την γνώμη των 29% των επισκεπτών μας, που επιθυμούσε να παραμείνει το blog ως έχει.

Οι πληροφορίες που παρέχονται από το blog μας είναι πάντοτε αξιόπιστες και βασίζονται σε έγκυρες πηγές. Εάν κάτι προέρχεται από ανεπίσημη πηγή, το αναφέρουμε. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να σας παρέχουμε γρήγορη και σωστή πληροφόρηση. Πολύ συχνά οι πληροφορίες του blog μας εμφανίζονται μόλις μερικές ώρες αργότερα στις υπόλοιπες ιστοσελίδες και στα ΜΜΕ.

Το blog μας αναπτύσσεται διαρκώς και ελπίζουμε να γίνει, εάν δεν είναι ήδη, η πρώτη επιλογή σας για θέματα απεργιών και ΜΜΜ. Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας!